HJ-Have.dk – haveanlæg, skov- og parkservice

- Al slags flise- og anlægsarbejde udføres

   apr 09

Haveanlæg

Belægning – Haveanlæg – Græsplæner

Anlæg af private haver, indkørsler og udearealer i det hele taget er et af firmaets specialer, og HJ Skov & Parkservice I/S råder over alt fornødent materiel til at løse opgaverne effektivt og professionelt. Ideerne til den endelige udformning kan komme fra kunden selv, ellers laver HJ Skov & Parkservice I/S et forslag til den komplette løsning.

aaa-0461272116175_resized00000-059

HJ Skov- & Parkservice I/S er et alsidigt anlægsgartnerfirma med en bred vifte af serviceydelser. Firmaet er etableret i 2004 af Poul Hummeluhr og Lars Rosendal Johansen og er hjemmehørende i Sundstrup ved Virksund, lige på grænsen mellem Viborg Kommune og Skive Kommune. Firmaet opererer overalt i de to kommuner og løser desuden en lang række større opgaver i hele Jylland

HJ Skov & Parkservice I/S udfører aller former for beplantning. Det kan ske som et led i et større anlægsprojekt eller alene som levering af en hæk, et læhegn eller et større tilplantet areal.

00000-061 Rullegræs og ”færdig hæk” er især hos private kunder stadigt mere foretrukket, fordi begge dele for en minimal merpris giver mulighed for at nyde haven straks efter anlæggelsen – frem for at skulle vente i henholdsvis måneder og år på resultatet.

HJ Skov- & Parkservice I/S udfører desuden alle former for belægningsopgaver, fra private indkørsler til store arealer hos erhvervsvirksomheder og i det offentlige rum. Firmaet har fast samarbejde med flere entreprenører og byggefirmaer, og HJ Skov & Parkservice I/S står så for al udendørs anlæg og beplantning i forbindelse med nyopførelse eller renovering af enkeltboliger og større boligområder, såvel som store erhvervsbyggerier i hele Jylland.